Ridicări

În domeniul ridicărilor, oferim soluții complete de închiriere automacarale, camioane cu macara, nacele autoridicatoare, trailere, excavatoare și încărcătoare telescopice. De asemenea, executăm lucrări de ridicare la cheie, consultanță, studii de fezabilitate, proiectare și autorizare (ISCIR).

Aria noastră de expertiză se întinde pe domeniile: construcții civile și industriale, construcții de infrastructură pentru poduri, șosele, șantiere navale sau porturi. De asemenea, punem la dispoziția clienților noștri expertiza și cunoștințele tehnice în toate domeniile amintite pentru participarea la orice tip de lucrare de infrastructură care necesită implicarea unei firme autorizate. Alte domenii în care compania noastră a activat cu succes sunt cele din industria energetică și transporturi. Totodată, oferim toate tipurile de macarale pentru lucrări care necesită ridicări de mici sau mari dimensiuni.

Pentru proiectele de orice mărime, avem utilajul potrivit care să vă ajute să finalizați totul la timp. Ințelegem cât de importantă este calitatea pentru dumneavoastră, de aceea, toate utilajele noastre sunt verificate periodic, intreținute și asigurate, astfel ca dumneavoastră puteți lucra fără griji. In funcție de mărimea proiectului dumneavoastră puteți inchiria un anume tip de macara, potrivită pentru mărimea șantierului dumneavoastră.

Apelați la noi, cu INCREDERE!