Cassini Utilaje este o companie românească cu capital integral privat, specializat în domeniul utilajelor de construcții.

Cassini Servimpex are o echipă formată din profesioniști orientați către găsirea celor mai bune soluții pentru optimizarea lucrărilor de construcții ale clienților noștri.

Experiența de peste 15 ani în domeniul construcțiilor reprezintă garanția Cassini Servimpex în soluțiile profesioniste de închiriere a utilajelor pentru construcții civile sau industriale, dar și în punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță tehnică, proiectare și execuție.

Obiectivul nostru este să furnizăm soluții complete în materie de mecanizare pentru lucrări de construcții civile, industriale sau de infrastructură, transport de utilaje, bunuri și echipamente industriale.

Pentru că ne plac lucrurile bine făcute, punem un mare accent pe implicarea într-un mod activ în oferirea solutiilor tehnice pentru fiecare client în parte, optimizarea timpului de lucru alocat fiecărei lucrări, servicii care sunt o parte integrantă a strategiei companiei Cassini Servimpex și care asigură succesul clienților noștri.

Principiile fundamentale după care ne-am ghidat încă de la începutul activității noastre au fost respectul față de client, înalta calitate a serviciilor, protejarea mediului și nu în ultimul rând, respectarea legislației.

Cassini Servimpex deține un parc propriu de utilaje moderne care folosesc cele mai noi tehnologii, testate și verificate periodic, pentru a oferi cele mai avantajoase soluții pentru lucrările clienților noștri. De asemenea, avem încheiate parteneriate cu cei mai importanți furnizori din domeniu.

Pentru mai multe informații sau oferte, puteți accesa pagina de Contact.