Ridicări

În domeniul ridicărilor, oferim soluții complete de închiriere automacarale, camioane cu macara, platforme aeriene, nacele autoridicatoare, trailere, excavatoare și încărcătoare telescopice. De asemenea, executăm lucrări de ridicare la cheie, consultanță, studii de fezabilitate, proiectare și autorizare (ISCIR).

Aria noastră de expertiză se întinde pe domeniile: construcții civile și industriale, construcții de infrastructură pentru poduri, șosele, șantiere navale sau porturi. De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri expertiza si cunoștințele tehnice în toate domeniile amintite pentru participarea la orice tip de lucrare de infrastructură care necesită implicarea unei firme autorizate. Alte domenii în care compania noastră a activat cu succes sunt cele din industria energetică și transporturi. Totodată, oferim toate tipurile de macarale pentru lucrări care necesită ridicări de mici sau mari dimensiuni.

macara 2 macara 3 in-white 1-778890

Transport

Cassini Utilaje asigură transport de bunuri, atât cu camioane de până la 7,5 tone, cât și cu camioane de peste 7,5 tone, cu semiremorci închise sau deschise, cu trailere normale sau agabaritice.

Cassini Utilaje vă pune la dispoziție: camioane și trailere cu macarele montate, care se pot încărca și descărca, dar care pot fi folosite și la diverse montaje.

Manipulare marfă

Pentru manipulare de marfă vă oferim motostivuitoare de diferite capacități, diesel sau electrice, dar și motostivuitoare telescopice, fixe sau rotative, cu diferite lungimi ale brațului. Aceste utilaje pot fi dotate cu lame, cupe și cabluri.

 

Excavatoare

Pentru excavare, vă punem la dispoziție mini excavatoare, mini încărcătoare, excavatoare pe șenile și roți de mare tonaj dotate și cu picon, compactoare de diferite tonaje, încărcătoare frontale, buldoexcavatoare, dar și camioane pentru transport de pământ sau agregate.

Pentru mai multe informații sau oferte, puteți accesa pagina noastră de Contact.